O nama

Poduzeće Auto Lux se od svog osnutka 2016. godine kontinuirano bavi uvozom rabljenih vozila i strojeva prilagođenih željama i očekivanjima kupaca kojih je u dosadašnjem poslovanju prodano preko 900 jedinica. Misiju i prioritet poslovanja čini kvaliteta usluge i zadovoljstvo klijenata koji su lojalni kupci i predstavljaju najbolje priznanje uspješnom poslovanju.

Povezani smo s najvećim europskim dobavljačima rabljenih vozila i strojeva, raspolažemo sa svježim informacijama te smo upoznati s aktualnim trendovima tržišta. Uvijek imamo najzanimljivija vozila i predmete u ponudi, često direktno od samih vlasnika vozila.

Naša misija je uvijek postići najbolji mogući omjer cjene i kvalitete robe koju prodajemo. Pregovaračka moć, znanje i iskustvo koje posjedujemo može Vam donijeti značajne uštede vremena i novca prilikom kupnje.U suradnji s leasing kućama u mogućnosti smo prodavati vozila i strojeve uz razne mogućnosti financiranja.

Uvoz kamiona i strojeva po narudžbi naša je specijalnost. Možemo ponuditi sve moguće tipove vozila i strojeva(čak i specijalne izvedbe i sl.)

Uvozimo po narudžbi osobna vozila. Poslujemo s provjerenim dobavljačima te imamo uvijek široku ponudu, najviše u segmentu premium vozila.